Jongenskamp  is er voor groep  4t/m7 van de basisschool. (of de leeftijd)

Op 28 februari om 19.00 uur hebben we een info avond voor jongens en ouders/verzorgers in de Zuiderhof Troelstralaan 25 Zwolle

Op deze avond willen we filmpjes en foto’s van kamp laten zien van vorig jaar. Ook kunnen we al veel verklappen wat we gaan doen. Graag beantwoorden we vragen. Omdat kamp voor veel jongens spannend is krijgen ze zo een idee wat we doen.

Op 27 maart vertrekken we naar kamp. Om 18.45 uur verzamelen we bij de Zuiderhof Troelstralaan 25 Zwolle . Zondag 29 maart om 14.15 uur zijn we weer bij de Zuiderhof terug.

Wat je mee moet nemen is:
– Kussen met kussensloop.
– hoeslaken en slaapzak (geen luchtbed).
– Regenkleding, laarzen.
– Zaklamp !
– 2 Theedoeken, Handdoek, Toiletspullen

Wat je niet mee moet nemen:
– Geld.
– Energydrank, Telefoon,
– (Spel)computer.
– Snoep met mate.

Als u vragen tijdens kamp heeft kunt u de leiding van de groep bellen. Of de algemeen leider Karsten Dijkstra Tel: 06-22954304

Na veel schuiven is deze groep indeling het geworden. Er is geprobeerd om in ieder geval één van de aangegeven vriendjes in je groep te zetten. Daarna is geprobeerd om de vriendjes op de zelfde kamer te laten slapen.

Boven de groep staat hoeveel jongens er maximaal in de groep kunnen en in de slaapkamer.

Langslapers wakker maken

Telefoon nummers van de leiding staan boven de groep indeling. Iedere leiding is verantwoordelijk voor de jongens van zijn groep. Waar hij op let en de aandachtspunten in de gaten houd. zoals medicatie, indicatie, uit bed moeten op een bepaald tijdstip.

We gaan weer naar Lemele waar een mooie groepsgebouw staat.

  • Ons kampadres is:
  • Kampeerboerderij Erve Aaftink
  • lemelerweg 35
  • 8148 PB Lemele (ov)
  • Tel : 0572-331232 of 06-53331884
Waar we verblijven.
Voor het gebouw
Eet en speel zaal
Slaap zaal

Keuken