8 Oktober 2021 Speurtocht bij Zandhove.

Verzamelen op de parkeerplaats. Zaklantaarn in de aanslag. Met 8 groepje en de route beschrijving in de aanslag op pad.

Halverwege een korte stop om even wat te driken en een zak chips weg te werken om weer energie op te doen. Zo konden ze de er weer tegen aan.

24 september 2021 eerste club.

Vanavond een sleutelhanger plankje gemaakt. met 50 jongens was dit een uitdaging. Ook op het schoolplijn gevoetbald en actief geweest.

11 december een (kerst)boom gemaakt.

Op 27 november het sokkenspel gedaan.

Ja dat was rennen en proberen de vossen te tikken die een gekleurde sok (lint om het been) had, Dan de vraag nog goed beantwoorden en je had een kaartje verdiend. Maar pas op voor de vos met de zwarte sok die kon je pakken en dan was je al de kaartjes weer kwijt.

Tijdens de drink pauze even de verhalen delen.

Ja ze hebben een sokken vos gevonden.

Op 13 november film gekeken en quiz gedaan.

Op 30 oktober speurtocht in het Zandhoven bos gelopen.

Om 19.00 uur zijn we met 5 groepjes gewapend met een zaklantaarn het bos in gegaan. Met de route kaart in de aanslag de weg proberen te vinden. Dat was niet gemakkelijk. We moesten zelf door het bos waar geen paden waren. Halverwege drinken met een zal chips er bij. Wel schrikken toen de leiding bij de drinkplek plotseling uit de bosjes sprong,

Na het drinken ging de tocht verder door een blubberig ruiterpad. Ook de weg kwijt raken kon blijkbaar. Het groepje van Mark Morren heeft een extra rondje gelopen :-).

Er zaten weer pittige vragen bij die we nu aan het nakijken zijn. Wie weet is er aankomende club een prijsje.

De ouders stonden weer in spanning te wachten of hun zoon wel uit het bos terug kwam.